- تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردین 1402 - 5:20
- کد خبر : 14328 چاپ خبر
نامگذاری شعار سال به منظور تبیین مسیر توسعه کشور است/ رشد تولید نیاز به مهار تورم دارد
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: افزایش در وهله اول نیاز به مهار تورم دارد و برای نیل به تورم یک رقمی ما نیاز به ایجاد ثبات و نظم داریم. به گزارش پایگاه خبری راورسلام به نقل از پاگاه خبری راه آرمان؛ شهباز حسنپور در گفتگو با سرویس اقتصادی این پایگاه خبری گفت: ضمن تبریک
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: افزایش در وهله اول نیاز به مهار تورم دارد و برای نیل به تورم یک رقمی ما نیاز به ایجاد ثبات و نظم داریم.
به گزارش پایگاه خبری راورسلام به نقل از پاگاه خبری راه آرمان؛ شهباز حسنپور در گفتگو با سرویس اقتصادی این پایگاه خبری گفت: ضمن تبریک سال جدید و با اشاره به تبیین شعار سال به عنوان«مهار تورم، رشد تولید»گفت: مقام معظم رهبری نقش مهم و بیبدیلی در راستای سیاستگذاریهای کلان نظام دارند و از سوی دیگر نوروز به عنوان یک جشن ملی جایگاه مهمی در فرهنگ ما دارد.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نوروز در شروع بهار برای ما نوید دهنده آغازی دوباره و رویشی تازه است و هر ساله با آغاز بهار وجوه زندگی ما در سطوح مختلف رنگ تازهای به خود میگیرد و این نو شدن در جهت سیاستهای کلان نظام نیز با نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری قابل مشاهده است.
رئیس فراکسیون اصناف مجلس شورای اسلامی بیان کرد: البته این نو شدن به معنای بیمعنا شدن نامگذاری سالهای پیشین نیست بلکه بدین معناست که مقام معظم رهبری با توجه به حالات و مقتضیات جامعه و در یک چشمانداز کلان اقدام به نامگذاری سال جدید میکنند که در واقع نشاندهنده مسیر کلی پیشروی مسئولین و مردم در یک سال است.
نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: رهبر فرزانه انقلاب به عنوان سکاندار کشتی نظام مقدس جمهوری اسلامی بهتر از هر کس ارزشها و نیازها را میشناسند و فلسفه این نامگذاری نیز بدین شکل است که مسیر کلی توسعه و پیشرفت کشور در انواع بخشها برای آحاد جامعه مشخص و مبین باشد.
وی ابراز کرد: در دههای که گذشت از سال ۹۰ و البته به جز سال ۱۳۹۴ شاهد هستیم که تمامی نامهای سال رنگ و بوی اقتصادی دارند؛ اما با این حال رشد اقتصادی ما در این دهه به طور میانگین تقریباً صفر بود که این عقب ماندگی و دههای که از دست رفت نیاز به تلاش و کوشش مضاعف در آینده را دارد.
حسنپور افزود: بخشی از این عقبماندگی طبعا ناشی از تحریمها و جنگ اقتصادی غرب علیه ما بود؛ اما بخش اعظمی ناشی از سومدیریت بوده است و هم اکنون ما از نظر اقتصادی با شرایطی روبرو هستیم که بزرگترین معضل و چالش آن تورم است؛ بنابراین خلق نقدینگی افسارگسیخته، سیاستهای پولی و مالی غلط، کوچک شدن کیک اقتصادی و غیره شرایط اقتصادی کنونی را رقم زده است.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به مطلب فوق عنوان کرد: رهبر حکیم انقلاب با انتخاب عنوان شعار سال به نام «مهار تورم، رشد تولید» دقیقا همین مسئله را در رأس قرار دادهاند.
رئیس فراکسیون اصناف مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ما برای آینده پیشرو نیاز به ایجاد ثبات سیاسی و اقتصادی داریم؛ افزایش و رشد تولید در وهله اول نیاز به مهار تورم دارد و برای نیل به تورم یک رقمی ما نیاز به ایجاد ثبات و نظم داریم. ناهماهنگی، سیاستهای اشتباه و تصمیمات خلقالساعه گرهای از این مشکل باز نمیکند.
نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی ابراز کرد: در اواخر سال گذشته شاهد اتفاقات مثبتی در زمینه سیاست خارجی بودیم و امیدوارم این گشایشها ادامهدار باشد، اما این به تنهایی کافی نیست و دولت باید حفرههای داخلی را نیز بپوشاند که هدر رفت نداشته باشیم.
وی عنوان کرد: امیدوارم دولت و به ویژه تیم اقتصادی دولت در سال پیش رو عزم جدی و برنامه متقن و مستندی برای مهار تورم داشته باشد و ما در مجلس و به ویژه کمیسیون اقتصادی این آمادگی را داریم که به دولت برای دست یافتن به این مهم کمک کنیم و امیدوارم در سال پیشرو بتوانیم به مسئله ناترازی بانکها، خلق نقدینگی و بیانضباطی مالی سامان بدهیم.
حسنپور با تأکید بر اینکه این برداشت نادرستی است که تصور کنیم شعارهای هر سال زمان مصرف دارند و با پایان سال آن شعار یا ارزش یا آرمان نیز پایان مییابد، تصریح کرد: نامهای سالها در واقع نشان دهنده بخشهایی از منظومه فکری جمهوری اسلامی هستند که به مقتضای زمان هر کدام از آنها مورد توجه قرار میگیرد و مطرح میشود.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ابراز کرد: به عنوان مثال در سال ۱۳۸۴ به دلیل انتخابات و دست اندازی غربی ها در برنامه صلح آمیز هستهای، حضرت آقا نام “همبستگی ملی و مشارکت عمومی” را برگزیدند. آیا این بدین معناست که با پایان سال ما دیگر نیازی به همبستگی ملی نداریم؟ این نامگذاری ها در واقع بخشهای تشکیل دهنده مسیر رسیدن به قله رفیع سعادت و پیشرفت مورد نظر جمهوری اسلامی هستند و هر کدام مانند قطعههای دومینو تکمیلکننده و ادامهدهنده دیگری است.
رئیس فراکسیون اصناف مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: نامگذاری شعار سال در واقع بیانگر این مسئله است که ما چگونه قدم به قدم راه رسیدن به قله را طی کنیم و در راستای یک برنامه و هدف کلان، اهداف کوچکتر مشخص کنیم.
انتهای خبر/
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 2 انتشار یافته : ۰