• تاریخ انتشار : سه شنبه 30 دی 1399 - 20:06
  • کد خبر : 13509
  • چاپ خبر

سلسله رزمایش های نیروهای مسلح؛ نشان از قدرت بازدارندگی تهاجمی ایران دارد

احمد قربانی پور گفت: سلسله رزمایش‌های نیروهای مسلح صرفاً با هدف بازدارندگی البته از نوع تهاجمی طراحی شده تا با حمله به محاسبات ذهنی دشمن، نمایشی ویران‌کننده از صحنه رویارویی احتمالی را برای آنان خلق نماید. به گزارش پایگاه خبری راور سلام به نقل از راه آرمان؛ احمد قربانی پور با اشاره به رزمایش سپاه

احمد قربانی پور گفت: سلسله رزمایش‌های نیروهای مسلح صرفاً با هدف بازدارندگی البته از نوع تهاجمی طراحی شده تا با حمله به محاسبات ذهنی دشمن، نمایشی ویران‌کننده از صحنه رویارویی احتمالی را برای آنان خلق نماید.

به گزارش پایگاه خبری راور سلام به نقل از راه آرمان؛ احمد قربانی پور با اشاره به رزمایش سپاه و ارتش گفت: بی‌دلیل نیست که تنها با فاصله یک روز از رزمایش نیروی دریایی ارتش در آب‌های شمال اقیانوس هند و دریای عمان، رزمایش موشکی و پهپادی پیامبر اعظم (ص) ۱۵ سپاه پاسداران برگزار می‌ شود.

این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: از حیث امنیتی و سیاسی انجام چند رزمایش در یک مقطع زمانی توسط جمهوری اسلامی، آشکارا پیام اقتدار آمیخته با توانایی در سطح عملیاتی برای پاسخ در صحنه رویارویی احتمالی را به طرف گستاخ ارسال می‌نماید؛ به گونه‌ای که اگر اراده‌ای برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی در هر سطح و مقیاسی شکل گیرد، سطح پاسخ متقابل، قطعی، پرشدت و وسیع خواهد بود.

وی عنوان کرد: اجرای انواع سناریوهای مختلف در سطح هوایی و دریایی نشان می‌دهد که اراده جمهوری اسلامی در پاسخ به طرف ماجراجو محدود نبوده و شامل همه حوزه‌‌ها در صحنه نبرد خواهد بود؛ به عبارتی در شرایط تهدید، زمین، آسمان و دریا برای دشمن امن نخواهد بود.

قربانی پور بیان کرد: از حیث تکنیکال بهره‌گیری از شیوه‌های تهاجم ترکیبی اعم از پهپادی و موشکی با استفاده از فناوری هوش مصنوعی در رزمایش نیروی هوا و فضای سپاه، نمایش سناریوهای قطعی پاسخ در مواجهه با تهدیدات احتمالی است؛ به گونه‌ای که هیچ نقطه‌ای از مواضع دشمن حتی مواضع حیاتی آنان در جغرافیای منطقه از آتش سنگین جمهوری اسلامی مصون نخواهد ماند.

این کارشناس مسائل سیاسی اظهار کرد: رونمایی از ناو بندر مکران در کنار اجرای سناریوهای موشکی دریایی به طرز بی‌سابقه‌ای نشان دهنده اراده جمهوری اسلامی برای توسعه عمق راهبردی خود در آب‌های دوردست است؛ این ناو که در نوع خود یک ابتکار عمل نظامی در حوزه دریایی محسوب می‌شود، به مثابه یک پایگاه بندری متحرک بوده که با ایجاد پشتیبانی پایدار برای تهاجم ناوگروهای رزمی، امکان اجرای سناریوهای عملیاتی مختلف را در عمق فراهم می‌نماید و به نوعی خلاء حضور بلند مدت جمهوری اسلامی در نقاطی که دشمن فکر می‌کند از قطاع تهاجم ایران مصون است را پر می‌نماید.

وی خاطر نشان کرد: این سلسله رزمایش‌ها صرفاً با هدف بازدارندگی البته از نوع تهاجمی طراحی شده تا با حمله به محاسبات ذهنی دشمن، نمایشی ویران‌کننده از صحنه رویارویی احتمالی را برای آنان خلق نماید و عواقب سخت و پشیمان کننده درگیری را قبل از شکل‌گیری اراده‌ای به آنان گوشزد نماید.

انتهای پیام/

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 53 در انتظار بررسی : 53 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.