
محمد اسلامی در سفر خود به راور از بهره برداری بخش اعظمی از محور کرمان_راور_دیهوک تا پایان دولت دوازدهم خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری راورسلام؛ محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در سفر خود به استان کرمان پس از افتتاح طرح های توسعه فرودگاه کرمان امروز عصر بمنظور بازدید از باند دوم در حال اجرای محور کرمان_راور_دیهوک به راور آمد.
وزیر راه و شهرسازی با حضور در فرمانداری راور در جمع مسئولین و خبرنگاران گفت: از مهم ترین کارهای انجام شده در امروز بازدید از محور کرمان_راور_دیهوک است، پروژه مهمی که هم مورد مطالبه مردمی و هم جز اولویت های وزارت راه و شهرسازی است.
اسلامی بیان کرد: در سال جهش تولید این پروژه را در زمره پروژه های ممتاز قرار دادیم تا با تامین منابع این محور چهار خطه را تا راور به انتها و بهره برداری رسانده و همچنین تا دیهوک برسانیم.
وی افزود: بخش های زیادی از این پروژه آماده بهره برداری شده و در فرصت خدمتی که دولت دوازدهم دارد ان شا الله بخش های اعظمی را افتتاح می کنیم و حداکثر باقی مانده آن در سال آینده به افتتاح خواهد رسید.
انتهای پیام/ کارگرزاده